Vragen over herpes genitales – Seks

Mijn vriend kijkt inderdaad niets anders tegen mij aan en soms kijkt hij even voor me hoe erg de ”schade” is als ik weer eens een pijnlijke aanval heb. Dit werd steeds erger en maandag heb ik een plasje ingeleverd bij de dok. Ga er in jouw geval maar vanuit dat jij drager bent zoutvaatje, als je zo de samenleving met je ouders etc. Inmiddels heb ik mijn leven weer opgepakt, hoewel ik nog wel erg onzeker ben over hoe het in de toekomst zal gaan als ik iemand tegenkom. Volgens de dokter heb ik dus herpes. Nou hadden we allebei niet heel veel honger dus hebben we samen een broodje gedeeld, gewoon door het midden gesneden.

Al 4 jaar heb ik pfeiffer en (mond) herpes. Dit kan dan doorgaan naar je neus, andere lichaamsdelen maar ook je geslachtsdelen! Ik dacht dat het maar 1 blaasje was maar nu zie ik ineens nog 2 blaasjes tussen mijn schaamlip en anus (meer op mijn bil zeg maar). Als nou blijkt dat jij het regelmatig terugkrijgt, is het wat anders. But it can not be spread to someone. Two recent announcements support Southern Cross’s positive view, one being the licensing of VivaGel as a condom coating to Japanese condom maker Okamoto.

En contact van vingers naar slijmvlies (mond, neus, ogen, anus, penis, vagina) is snel gemaakt…. Overigens heeft een kuur tegen herpes vooral zin in het begin van de uitbraak. Ik neem aan dat je wel de info site’s weet te vinden, volgens mij vind je daar ook antwoorden op dit soort vragen.\\ Ik kan je geen wijs advies geven, ik denk dat veel het niet zouden vertellen, als jij dat wel doet is het heel netjes maar kun je er ook op aangekeken worden. Maar hoe lang zit het er al, is het een blaasje met vocht of alleen een korstje? Succes iig. Ik heb geen droger, maar ik gebruik wel wasverzachter bij mijn was en Shout bij de witte was om het witter te maken en de vlekken goed weg te halen.


in jouw geval blijkt dat die slijmvliezen niet in tact waren en dat je daarbij ook nog sperma hebt geslikt, je hebt het dus ook op hiv gebied onveilig gedaan. was echt een eenmalig iets… Wel kunnen andere soa worden opgelopen. Maar ja, dat zíe je niet, dus dan is het er ook niet? Maar we als men er niet zo netjes mee omgaat. Gooi onderin een flinke laag brandbaar materiaal.

Maar ja, het kan dus wel. Er vantevoren vanuit gaan dat de dame het toch wel zonder condoom gaat doen omdat jij ze niet meeneemt is helaas weliswaar in hun gedachten aan de orde van de dag, maar slaat natuurlijk nergens op uiteindelijk. She said “of course” and asked what strength and for how many days I wanted. Zelf niet besmet geraakt gelukkig. Poleg bolečine so prisotni tudi drugi simptomi. Dokter De meeste SOA zijn goed te behandelen, mits je er op tijd mee naar de dokter gaat.

Om het verhaal kort te maken: De ontsteking is geknapt en er kwam alleen maar bloed uit, redelijk veel. Belachelijk voor woorden inderdaad. Begin januari heb ik een darmbloeding gehad, waarmee ik veel bloed verloren ben. Althans, ik vermoed dat het een koortslip is. Ik zie het meer als voorkeur… Dat van die SOA’s: zoals sparood zegt: als je niet ziek wilt worden, moet je gewoon veilig vrijen.

Vergelijkbaar met Herpes of het gordelroosvirus. Onveilig. Ook geen ramp..na 2dagen was er eentje ineens weer verdwenen..Maar de andere is er nog steeds!(2wk)Terwijl ik nu wel een week klachtvrij ben. Het begint als een jeukend vlekje en daarna stopt de jeuk en wordt het een korstje. Maar ik vrees dat ze pas op de geboortedag van nr 2 weer komen. ..je kunt Herpes Genitalis namelijk niet goed uitsluiten met condooms…de zgn.

Duurde wel even voor ik daar achter kwam. Nu, deze discussie is er al eens geweest hier op het forum. Vervelend, maar nu valt daar niet zoveel aan te doen. Hallo, ik heb even een vraag. Klinkt als een soa; genitale herpes is een goede kanshebber lijkt me. Een aantal maanden geleden heb ik bewijs van erectiepillen gevonden in het huis van mijn vriend (ik ben 29 en hij 32) Ik heb hem er een paar keer naar gevraagd, maar hij blijft glashard ontkennen, wordt boos, woedend, heeft’ t zelfs uitgemaakt omdat hij zo boos op me was dat ik hem daarvan beschuldigde of dat überhaupt kon denken over hem….