Cel mai bun tratament pentru herpes | Articole

Sarcina si alaptare: Folosirea in timpul sarcinii si alaptarii impune prudenta. 2. 2. Herpes genital sau???? 4.cum trebuie facuta igiena intima? Arunca prosoape, haine, tot unde s-ar fi putut scurge vreodata si o picatura de urina sau daca s-a atins cu pielea ta.

In general (mai putin la imunodeprimati), datorita faptului ca raspunsul imun al gazdei limiteaza rapid replicarea virala, evolutia este mai putin severa si mai scurta decat in cazul primoinfectiei; in multe cazuri recidivele sunt asimptomatice. Dacă rezultatele întârzie să apară după administrarea medicamentelor pe bază de aciclovir, se recomandă famciclovir, valaciclovir, dar și foscarnet (pentru forme severe de herpes, care afectează, în special, bolnavii cu HIV). Doze si mod de administrare Tratamentul infectiei cu herpes simplex la adulti: se administreaza 200 mg Zovirax de 5 ori pe zi, la aproximativ 4 ore interval (omitand doza de noapte). Adulti in scop curativ cate 4 comprimate (800 mg), de 5 ori/zi, la aproximativ patru ore interval (omitandu-se doza de noapte), timp de 7 zile. Aveti grija deosebita cînd utilizati Aciclovir înainte de începerea tratamentului cu Aciclovir este important sa avertizati medicul despre orice boala anterioara sau curenta de care suferiti (tulburari renale, imunodepresie, tulburari gastro-intestinale) deoarece doza prescrisa poate fi scazuta în unele cazuri. Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa comunicati medicului dumoeavoastra sau farmacistului.


Ce este Aciclovir-Richter si pentru ce se utilizeaza Aciclovir-Richter este un medicament antiviral, care actioneaza asupra celulelor infectate, impiedicand cresterea virusului. Compozitie Tablete filmate, albe, biconvexe, elongate, marcate valtrex si 500, fiecare continind 500 mg valaciclovir sub forma de valaciclovir hidroclorid (556 mg). Virusurile sunt enumerate in ordinea descrescanda a sensibilitatii lor la aciclovir. (iau pe zi: 6 pastile de isoprinosine si 4 accclovir) multumesc! copilul aste sanatos( nu vreau sa deranjez dar este ce ma macina pe mine…nu imi gasesc linistea cand ma gandesc ca s-ar putea intampla ceva fatului sau copilului)imi doresc un copil si cum medicul la care am fost imi zice ca nu este nici o problema…prefer sa mai intreb…astept un raspuns si imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva… fetita mea are 1 an si 4 luni si ea iesit la gurita niste bube dulci in timp ce avea febra,medicul mia spus ca e o infectie cu streptococi,mia prescris solutie,,casteleani,, dar mi se pare ca nu ajuta nimic.

din Cluj intreba de un trata… dupa a luat o carte mai veche cu paginile galbene si cu mult scris pe ea..a rupto in bucatele mici(doar partea cu scrisu pt ka inainte pe vremuri se folosea cerneala care era si un tratament pt herpes)si a pus bucatelele pe fundul farfuriei de sticla..si le`a dat foc..asteptati sa arda tot dupa arcuncati toate resturile si pe fundul farfuriei trebuie sa ramana un fel de crema galbena.. S-au inregistrat cresteri usoare si trecatoare ale bilirubinei, ale valorilor enzimelor hepatice, ureei si creatininei, precum si afectiuni hematologice slabe. Ocazional, leziunile apar si pe alte parti ale corpului unde virusul a patruns prin intermediul unei deschizaturi (rana, zgarietura) la nivelul pielii. Atat femeile cat si barbatii pot contacta virusul. Iti ziceam sa schimbi si doctorul, pt ca in manual scrie ca daca nu-ti trece cu Acyclovir, trecem la ceva mai “tare”, lucru pe care el nu l-a facut .

eu iti recomand mibazon -e un produs veterinar, dar e super bun, costa 20.000. Este produs de infectia cu HSV-1. In timpul anamnezei, medicul te va intreba detalii despre stilul tau de viata, despre sanatatea ta, daca ai intrat in contact cu o persoana care avea herpes, apoi va face controlul locului infectat. Aceasta inseamna ca dupa primul contact al virusuluicu organismul, numit “primoinfectie”, virusul nu este complet eliminatdin organism. Imediat dupa aparitia simptomelor, aplicati crema pe zona afectata de 5 ori pe zi, timp de 5 zile. -Copii sub 6 ani.

Primul episod simptomatic dureaza de obicei pana la 3 saptamani. Inainte de aparitia leziunilor clinice pot aparea local parestezii(prurit, arsuri, furnicaturi etc.). Adulti: curativ, in herpesul simplu, cate 1 comprimat (200 mg) de 5 ori/zi, la aproximativ 4 ore interval (cu omiterea dozei de noapte), timp de 5 zile sau mai mult; doze mai mari la bolnavii cu imunodepresie marcata sau cu absorbtie intestinala redusa – cate 2 comprimate (400 mg), de 5 ori/zi; pentru supresie, cate 1 comprimat (200 mg), de 4 ori/zi (la 6 ore interval), sau cate 2 comprimate (400 mg), de 2 ori/zi (la 12 oreinterval); pentru profilaxie, la bolnavii imunocompromisi, cate 1 comprimat (200 mg), de 4 ori/zi, eventual cate 2 comprimate (400 mg) de 4 ori/zi, in caz de imunodepresie marcata sau absorbtie intestinala deficitara.